Hallo allemaal,

Mijn naam is Francis van Heerdt, de zus van Stephanie en ik ben 29 jaar oud. Mijn hobby is creatief bezig zijn. Verander ik mijn huis niet 10x, dan bedenk ik wel weer wat om te kunnen maken.

Dit heb ik overigens niet van een vreemde, mijn moeder kan dit als geen ander. Omdat m’n hobby ook mijn ontspanning is bedacht ik er wat mee te willen gaan doen. Sinds vorig jaar heb ik de leukste kruising ragdoll/heilige birmaan uit het nestje van Stephanie haar katten. Uiteraard bedacht ik voor deze pluizenbol Teddy ook dingen te gaan maken. Wat vindt Teddy leuk? Wat zijn de nieuwe trends en hoe zorg ik dat dit passend is voor het interieur?

Dit maakte mij zo enthousiast, dat ik de creaties niet alleen voor Teddy wil maken maar ook voor anderen. Hoe leuk is het niet om samen met het leukste zusje en moeder samen te kunnen werken!?

Mijn moeder en ik delen de creatieve hobby en zijn we op elkaar ingespeeld. Daarom zijn wij samen dit avontuur begonnen.

Waarom Feathers by FM?

Feathers als in ‘veren’. Elke veer is uniek en heeft vaak een eigen betekenis. Dit willen wij overbrengen met de producten die wij maken. Bij FM zijn onze voor letters. Onze creaties zijn te vinden in het katten pension, neem gerust een kijkje wanneer je jouw kat brengt of haalt. Of kom gewoon even langs tussen de openingstijden van het kattenpension.

 

Het is ook mogelijk om op basis van jouw interieur een product te laten maken, dit is tevens onze passie! Laat een foto achter op het kattenpension, vul het gekozen product in en wij gaan er mee voor je aan de slag!

Wij kijken ernaar uit om ons plezier met jullie te delen, tot Feathers!